Rajapintakuvaus

Rajapinnan (REST API) voi ottaa käyttöönsä ilmoittamalla siitä Suomisportin asiakaspalveluun.
Rajapinnan avauksen avausmaksu on 150€/avaus ja avauksen tuki.

Jos tukitarve ylittää normaalin prosessin (1-4 sähköpostia), lisätunnit laskutetaan sopimuksen mukaisina lisätöinä.

v3-rajapinta ei korvaa v2-rajapintaa, ainoastaan laajentaa toimintoja.

REST API-rajapintakuvaukset voi ladata klikkaamalla haluttua versiota:

Suomisportin kirjautumisvaihtoehdot (myös muihin palveluihin)

Ulkoiseen palveluun kirjautuessa ei käytetä REST API:n tunnuksia, eli kirjautumiskäyttöön tulee tilata eri tunnukset. Samaa kirjautumistunnusta ei voi käyttää kahdessa eri palvelussa.
Tunnusten avausmaksu on 150€/avaus