Rajapintakuvaus

Suomisportin REST API -rajapinnat ovat ainoastaan lajiliittojen käyttöön.

Suomisport on yhdistettävissä kolmannen osapuolen palveluihin Suomisport-REST API -rajapinnalla ja eri integraatioilla. Rajapinta ja integraatio tiedusteluissa ota aina ensin yhteys:
suomisport@olympiakomitea.fi (Siirryt ulkoiseen palveluun.)

Rajapinnan avaus sisältää yhteydenpidon kolmannen osapuolen ja Asiakkaan välillä sekä rajapinnan testauksen. Käyttömaksu sisältää rajapinnan ylläpidon, käytön ja kehityksen sekä tarvittavan kommunikoinnin kolmannen osapuolen palvelun tarjoajan kanssa tarvittaessa (esimerkiksi kilpailujärjestelmän palvelutuottaja).
Rajapinnan käytöstä Toimittaja (Suomen Olympiakomitea ry) laskuttaa Asiakasta (liittoa) kerran vuodessa.
Hinnasto

v3-rajapinta ei korvaa v2-rajapintaa, ainoastaan laajentaa toimintoja.

REST API-rajapintakuvaukset voi ladata klikkaamalla haluttua versiota:

Suomisportin kirjautumisvaihtoehdot (myös muihin palveluihin)

Ulkoiseen palveluun kirjautuessa ei käytetä REST API:n tunnuksia, eli kirjautumiskäyttöön tulee tilata eri tunnukset. Samaa kirjautumistunnusta ei voi käyttää kahdessa eri palvelussa.